Us proposem un pla deliciós per la setmana plujosa que ens espera: el proper dijous torna el Film&Cook.

A Barcelona el festival tindrà lloc en ple centre de la ciutat, la sala Aribau Club, lloc que es convertirà en epicentre dels gourmets de l’art i la gastronomia durant quatre dies del 21 al 24 de novembre.

En aquesta edició hi participaran les principals figures del panorama gastronòmic nacional. Albert Adrià, Quique Dacosta, Ramón Freixa, Angel León, Andoni Luis Aduriz i David Muñoz entre uns altres, que presentaran les seves pròpies cintes gastronòmiques o maridaran una de les projeccions del festival.

D’altra banda, en el seu afany d’innovació, Film & Cook ha creat una nova secció dins de la qual es podrà assistir al sorprenent maridatge entre el cinema clàssic i la mixología moderna. De la mà de quatre dels millors bartenders del país, Diego Cabrera, Alberto Pizarro, Sergio Padilla i Héctor Henche,Schweppes ha dissenyat quatre còctels únics inspirats en els quatre films clàssics que es projectaran al final de cada jornada: Casablanca, La Quimera de l’Or, 2001: Una odissea en l’espai i Com a aigua per a xocolata. 

També hi haurà degustacions gratuïtes, tastos i demostracions culinàries així com xerrades i taules rodones relacionades amb el món culinari i moltes més sorpreses per als sentits.

Open chat
1
Hello! Can we help you?