La cuina dels bolets

RESERVAR

La tardor ens ha portat els tan esperats bolets!!!! La versatilitat d’aquest ingredient és deliciosament inacabable, però la temporada és curta. Així que no deixis passar l’oportunitat de descobrir les nostres originals propostes per ampliar el teu repertori culinari!

  • El curs girarà al voltant d’un menú de 4 delicioses receptes, que finalment tastaràs acompanyades d’una copa de bon vi.
  • Taller participatiu, en el qual el / la xef us anirà guiant a través de l’elaboració del menú entre tots *
  • Places limitades a 9 persones. Confirmació subjecta a una assistència mínima.
  • La durada aproximada de l’experiència és d’unes 3h30-4h00, dinar / sopar inclòs.
  • Si tens alguna al·lèrgia o restricció alimentària, ens ho has de comunicar amb antelació!
  • Preu 50 € (inclou experiència gastronòmica, ús de davantal, set de receptes, dinar / sopar i una copa de vi)
La cuina dels bolets

Una llarga trajectòria

Més de 15 anys d’experiència avalen la nostra feina. Compromís, autenticitat i cura en el tracte al client són conceptes que ens prenem molt seriosament. Parlem el vostre llenguatge, som flexibles i us assessorem en tot el procés amb la màxima transparència.

Una localització inigualable

Comptem amb 3 espais singulars, en una ubicació privilegiada al centre de Barcelona -al costat de Plaça Sant Jaume i la Catedral-, amb el millor equipament i una acurada decoració ideada per gaudir al màxim de l’experiència gastronòmica en un ambient relaxat. Les nostres cuines són modernes, càlides, versàtils i acollidores tant per als grups petits com per als de 60 persones.

Xefs locals i plurilingües

El nostre equip de xefs locals és el nostre orgull. Tots ells són plurilingües (castellà, català i anglès), els entusiasma el seu treball i transmeten aquesta energia durant els tallers. La seva dilatada experiència, tant en cuina com en l’ensenyament, el seu ampli coneixement de la gastronomia local i la seva passió són la nostra millor garantia.

El millor producte

La qualitat comença amb el producte, sempre prioritzant el de temporada i de proximitat. El respecte al medi ambient i el suport als comerços locals són altres dels pilars bàsics de la nostra filosofia de treball.