cooking classes barcelona
  • cookandtaste - barcelona cooking school
  • cookandtaste - barcelona cooking school
  • cookandtaste - barcelona cooking school
  • cookandtaste - barcelona cooking school
  • cookandtaste - barcelona cooking school

Study Abroad Programs

Ets una agència especialitzada en organitzar programes per a estudiants internacionals?

Exerceixes d'amfitrió d'un grup d'estudiants d'intercanvi a Barcelona i vols oferir-los una activitat diferent?

Viu una experiència gastronòmica única a Cook & Taste! Els nostres tallers 'hands-on' de cuina espanyola regalen als estudiants unes hores de distensió amb el menjar i la gastronomia com a fil conductor. Els participants aprenen i es submergeixen en la cultura local, aprenent sobre plats típics, curiositats culinàries i història i cultura de Barcelona.

15 anys d'experiència realitzant tallers per a estudiants internacionals, al costat d'un entusiasta equip de xefs i una cèntrica localització, ens avalen com el vostre partner ideal.

Contacta amb nosaltres i et farem una proposta a mida!

Una llarga trajectòria


15 anys d'experiència avalen la nostra feina. Compromís, autenticitat i cura en el tracte al client són conceptes que ens prenem molt seriosament. Parlem el vostre llenguatge, som flexibles i us assessorem en tot el procés amb la màxima transparència.

Una localització inigualable


Comptem amb 3 espais singulars, en una ubicació privilegiada al centre de Barcelona -al costat de Plaça Sant Jaume i la Catedral-, amb el millor equipament i una acurada decoració ideada per gaudir al màxim de l’experiència gastronòmica en un ambient relaxat. Les nostres cuines són modernes, càlides i versàtils, acollidores tant per als grups petits com per als de 60 persones.

Xefs locals i plurilingües


El nostre equip de xefs locals és el nostre orgull. Tots ells són plurilingües (castellà, català i anglès), els entusiasma el seu treball i transmeten aquesta energia durant els tallers. La seva dilatada experiència, tant en cuina com en l'ensenyament, el seu ampli coneixement de la gastronomia local i la seva passió són la nostra millor garantia.

El millor producte


La qualitat comença amb el producte, sempre prioritzant el de temporada i de proximitat. El respecte al medi ambient i el suport als comerços locals són altres dels pilars bàsics de la nostra filosofia de treball.

Cook&Taste Barcelona
Cooking Classes Barcelona
Paradís 3 08002 Barcelona
T. +34 93 302 13 20
info@cookandtaste.net
facebook.com/cookandtaste

“Our best experience in Barcelona”
”Market tour and cooking class were highlight of trip”
“A must do when in Barcelona!”
“Great way to meet other travelers and people who love food”
"The cooking workshop and foodie stroll were absolute highlights"
More Reviews in TripAdvisor