Skip to main content

Volem felicitar al cuiner Albert Marimon que ha estat proclamat el millor cuiner de l’any al Fòrum Gastronòmic de Girona, la gran trobada gastronòmica catalana que és un interessant aparador per conèixer les últimes tendències a les millors cuines internacionals i, sobretot, catalanes. Sense anar més lluny, ens ha permès descobrir les interessants propostes del Restaurant La Cava de Tàrrega,  que esperem poder tastar ben aviat!

Aquest galardó pretén reconèixer la tasca de cuiners que representen la nova cuina catalana, destaquen per l’ús de productes de proximitat, el respecte per la terra, la relació amb el productor i que fan difusió d’aquests valors.

Segons hem pogut llegir a la Vanguardia, la tasca d’en Albert Marimon i del seu soci, David Moreno (expert en botànica) al capdavant d’aquest restaurant de l’Urgell ha suposat una revolució per l’oferta gastronòmica de la zona, que compta amb pocs restaurants que incorporin cuina creativa a la seva carta i productes sostenibles,  apostant per molts ingredients silvestres, a un preu assequible.

Ens veureu ben aviat per Tàrrega assaborint les suggerències del millor cuiner català de l’any!!!

*Fotografia de La Vanguardia