Skip to main content

Quan una idea et sembla bona, és fantàstic ajudar a fer-la realitat!

Imagen 5

 

 

 

 

LA IDEA
Un recorregut per la Nova Cuina Catalana en funció de la temporalitat — primavera, estiu, tardor i hivern– de la mà de 14 xefs destacats, que ens mostren, a través de 4 menús cadascun, el grans trets de la nova manera de cuinar a Catalunya.

Unes noves maneres que no són altra cosa que un aggiornamento del riquíssim receptari del nostre país.

Imagen 7

Aquest serà un llibre, de receptes de cuina dels grans cuiners del país per fer a casa.

Els cuiners autors són: Joan i Jordi Roca, Carme Ruscalleda i Raül Balam, Xavier Pellicer, Quim Hernández, Paco Pérez, Ramon Freixa, Carles Abellán, Joan Bosch, Nandu Jubany, Oriol Rovira, Ada Parellada, Fina Puigdevall i Pere Planagumà, Jaume Subirós i Carles Gaig.

 

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

Imagen 8

Edició d’un llibre sobre la Cuina Catalana de 14 cuiners prestigiosos de Catalunya, que presenten les seves propostes per fer a casa.

Prologat per Ferran Adrià, és la producció més ambiciosa feta fins ara sobre la Cuina Catalana actual, amb 400 pàgines,168 receptes i més de 1.000 fotos úniques.

 

 

SI HI VOLEU PARTICIPAR

Aquesta és una obra única, que només s’ha pogut fer amb l’entusiasme de gent entregada.  Sense patrocini, tindria un preu dissuasiu pel públic general i més en aquets moments tan difícils. La idea és que aquest llibre pugui arribar a un públic més ampli, que la raó econòmica no sigui un impediment perquè un nombre important de lectors interessats pugui adquirir-lo.

Si els voleu ajudar a aconseguir-ho, informeu-vos com hi podeu col·laborar!